Polaris angajează personal pe mai multe posturi, cu sau fără calificare

O parte din flota Polaris M Holding. FOTO Facebook
O parte din flota Polaris M Holding. FOTO Facebook

Polaris M Holding anunță că are mai multe posturi disponibile pentru angajare în mai multe orașe și pe mai multe posturi.

Astfel, pentru secția Salubrizare – Constanța se caută: Controlor calitate – departament comercial; Mecanici auto; Șofer de autocamion mașină de mare tonaj;
Lucrători operativi pentru autocompactoare; Lucrători pentru salubrizare căi publice; pentru salubrizare – Mangalia: șofer de autocamion mașină de mare tonaj; Salubrizare – Eforie: șofer de autocamion mașină de mare tonaj; Salubrizare – Năvodari: șofer de autocamion mașină de mare tonaj; lucrători pentru salubrizare căi publice.

De asemenea se caută și pentru secția de structuri Metalice: Strungar la strung vertical tip carusel; operator la mașini-unelte cu comanda numerică și sudor.

Cei interesați pot obține relații la telefon: 0733.102.899, 0241.548.711, iar CV-urile pot fi trimise pe site-ul www.polaris.ro / pagina Cariere sau la urmatoarea adresa de e-mail: resurseumane@polaris.ro. 

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*