Poarta 14 a Portului Constanța devine operațională

Poarta 14 a Portului Constanța devine operațională. FOTO: CN APM SA

Pentru fluidizarea traficului de mărfuri în zona de sud a Portului Constanța, începând de miercuri, 11 mai, de la ora 08.00, se deschide Poarta 14 pentru sensul de ieșire al autovehiculelor cu mărfuri, iar intrarea se va face pe la Poarta 10 bis.

Așadar, potrivit Companiei Naționale „Administrația Porturilor Maritime” Constanța SA, pentru transportul mărfurilor pe cale rutieră în zona liberă Constanța Sud – sector sud Port Constanța, ambele porți vor funcționa pe câte un singur sens de circulație, toate mărfurile din zona de sud a portului vor intra numai pe la poarta 10 bis și vor ieși numai pe la poarta 14 a Portului Constanța zona de sud.

La porți va funcționa biroul vamal, care are atribuții de supraveghere vamală a mărfurilor în flux continuu, 24 de ore din 24.

Fluxul de circulație pentru autovehiculele cu mărfuri va fi organizat cu respectarea tuturor regulilor, astfel încât să asigure fluidizarea necesară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*