PLUS Constanța și-a ales candidații la alegerile parlamentare

Cristina Rizea de la Plus Constanța. FOTO Plus Constanța

Luni, 05 octombrie, la ora 21:00, s-a încheiat procesul democratic intern pentru desemnarea candidaților PLUS la Alegerile Parlamentare de anul acesta, ca primă etapă în stabilirea listelor comune ale Alianței USRPLUS Constanța pentru Camera Deputaților și Senat.

În aceasta primă etapă, membrii Filialei Județene PLUS Constanța au votat online lista candidaților înscriși în competiție: Doina Moțiu, Cristina Rizea, Iulian Călin, Sorin Andrei și Cristian Florin Stoian. Fiecare membru cu drept de vot din filiala Constanța a putut acorda încrederea sa unuia dintre cei cinci candidați.

Participarea la procesul electoral intern a fost de 84% dintre membri cu drept de vot ai filialei.

În urma votului liber exprimat al membrilor PLUS Constanța, pe locul întâi a fost aleasă Cristina Rizea. Pe locul doi, a urmat Sorin Andrei, iar locurile trei, patru și cinci au fost ocupate de Cristian Florin Stoian, Iulian Călin și Doina Moțiu.

În ordinea clasamentului dat de votul intern, cei cinci candidați vor ocupa pozițiile desemnate pe listele comune ale Alianței USRPLUS pentru Camera Deputaților și Senat, conform protocolului semnat între USR Constanța și PLUS Constanța, pe 10 septembrie 2020. În paralel, organizația USR Constanța va parcurge același proces.

La fel ca și la precedentele serii de alegeri, Alianța USRPLUS propune pe listele sale de candidați, oameni noi, competenți și cu vocația de a face politica altfel, în interesul alegătorilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*