CTnews TV: Cristina Rizea candidează pentru funcția de deputat din partea Alianței USR-PLUS

Cristina Rizea. FOTO Facebook

Cel mai nou actor de pe scena politică românească, Alianța USR-PLUS, și-a stabilit listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

Cunoscută pe plan local în urma numeroaselor activități civice și de voluntariat în care s-a implicat în ultimii ani, Cristina Rizea a făcut pasul către politică în 2018, după evenimentele din 10 august 2018, când a înțeles că fără implicarea politică a fiecăruia dintre noi, lucrurile în țara asta nu se vor schimba.

A fost primul membru al Grupului de inițiativă județean care avea drept scop formarea filialei locale a noului partid PLUS. Implicarea arătată în activitatea formațiunii politice conduse de Dacian Cioloș, atât la nivel local, cât și regional și național, n-a trecut neobservată, iar acum a primit sprijinul și girul colegilor din filiala constănțeană a Alianței USR-PLUS, care au desemnat-o candidat pentru funcția de deputat în Parlamentul României.

Cristina Rizea a fost invitata jurnalistului Paul Alexe, în studioul CTnews TV, într-o discuție ce a atins împlinirile, dar și nereușitele Alianței USR-PLUS la recent încheiatele alegeri locale, precum și pașii ce urmează a fi făcuți în perioada următoare astfel încât alianța să valorifice scorul electoral bun de la locale în perspectiva alegerilor parlamentare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*