FOTO VIDEO Ploaie cu grindină în Valu lui Traian

Ploaie cu grindină în Valu lui Traian

O ploaie însoțită de vânt puternic și gheața a căzut preț de câteva zeci minute de minute în această dimineață și a provocat pagube în zona comunei Valu lui Traian.

Strada Republicii din Valu lui Traian, după furtuna de luni dimineață.

Cantități însemnate de apă căzute în scurt timp au inundat străzi, gospodarii sau case, și au doborât crengi din copaci pe carosabil, blocând  sau îngreunând în multe locuri circulația mașinilor.

În același timp grindina cu bucăți mari de gheață a făcut pagube, lovind cu putere case, copaci, gheața adunându-se în mormane prin unele locuri ale orașului.

Ploaie cu grindină în Valu lui Traian

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*