VIDEO Plângere penală făcută de PSD la Năvodari pentru mită electorală

Plângere penală făcută la Năvodari pentru mită electorală. FOTO PSD Constanța

Reprezentanții PSD au formulat o plângere penală la Poliția Năvodari, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de oferire de mită electorală.

„Plângerea a fost întemeiată pe baza probelor furnizate organelor de anchetă, sub forma unor filmări și fotografii, în care se observă clar cum reprezentantul unui candidat al unui partid politic la funcția de primar al orașului Năvodari, îmbrăcat chiar cu un tricou purtând însemnele partidului Neamul Românesc, oferă bani unor persoane aflate în drum spre secțiile de votare”, au precizat reprezentanți ai PSD Constanța.


În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea situației de fapt.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*