Avarie RAJA în zona Tomis III. Traficul pe bulevardul Lăpușneanu din Constanța este îngreunat

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unei avarii survenite pe data de 08 decembrie 2016, la conducta principala de alimentare cu apa din municipiul Constanta, cu diametrul de 600 mm, de pe bulevardul Alexandru Lapusneanu, zona intersectiei cu b-dul Tomis, echipele de interventie RAJA au blocat o banda de circulatie, pe sensul de mers de la Dacia catre City Park Mall, in intervalul 09,00 – 16,30.

Pentru efectuarea lucrarilor de reparatii, zona a fost imprejmuita si semnalizata corespunzator, iar pentru fluidizarea traficului a fost anuntata si Politia Locala.

“Ne cerem scuze participantilor la trafic din zona respectiva, si le dam asigurari ca echipele RAJA Constanta vor face tot posibilul pentru remedierea avariei intr-un timp cat mai scurt”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Abonatii din zona nu sunt afectati de aceasta lucrare, intrucat echipele de interventie incearca sa efectueze reparatia cu conducta sub presiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*