Planetariul Constanța își modifică programul în această săptămână. Până pe data de 7 februarie va avea loc o singură prezentare

Planetariul Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Planetariul Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii a anunțat o modificare în programul Planetariului Constanța.

Astfel, din data de 4 februarie și până în data de 7 februarie Planetariu Constanța va susține o singură prezentare, aceasta fiind programată la ora 11.45.

Un bilet pentru adulți la Planetariul Constanța costă 8 lei, iar pentru elevi și studenți tariful este 2 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*