Plaja 3 Papuci din Constanța, ecologizată de voluntari din Liga Studenților – Universitatea Ovidius, cu ajutorul Polaris M Holding

Plaja 3 Papuci din Constanța, ecologizată de voluntari din Liga Studenților - Universitatea Ovidius. FOTO: Polaris M Holding

Cea de a doua etapă a proiectului „ECOmpetiția”, organizat de Liga Studenților – Universitatea „Ovidius” din Constanța s-a desfășurat sâmbătă, 1 aprilie. Timp de două ore, peste 35 de voluntari au ecologizat plaja 3 Papuci și au colectat 35 de saci de deșeuri.

Proiectul „ECOmpetiția” se desfășoară pe parcursul a trei sâmbete consecutiv, 25 martie, 1 aprilie și 8 aprilie. Următoarea acțiune de ecologizarea va avea loc, pe data de 8 aprilie, în Parcul Tăbăcărie.

Polaris a sprijinit această acțiune cu saci, mănuși, șepci și cu transportul deșeurilor la stația de sortare.

„Mulțumim tuturor participanților la acest eveniment! Protejarea mediului trebuie să reprezinte o prioritate în preocupările noastre zilnice deoarece starea acestuia ne influențează sănătatea. Cu puțină atenție, prin gesturile noastre, care pot părea neînsemnate inițial, putem face o schimbarea semnificativă în protejarea mediului înconjurător”, au transmis reprezentanții societății Polaris M Holding.

Acțiunea de ecologizare s-a derulat alături de Grupul Local de Tineret Constanța, Comunitatea Tinerilor Basarabeni Constanța, AIESEC Constanța, Liga Studenților – Universitatea „Maritimă” din Constanța și Interact Mangalia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*