Consilierii locali din Valu lui Traian, convocați în ședință extraordinară în data de 13 aprilie

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Valu lui Traian, Florin Mitroi, a convocat o ședință extraordinară a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian pentru data de joi, 13 aprilie, de la 12.00.

Proiectul ordinii de zi este compus din următoarele puncte:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea implementării proiectului: „Extindere infrastructură TIC în Comuna Valu lui Traian, jud. Constanța” și a cheltuielilor legate de proiect.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local pe anul 2022, aprobat prin H.C.L. nr.24/ 08.02.2022, cu modificările ulterioare.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării, prin licitație, a unor suprafețe de teren intravilan ce fac parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea execuției bugetului local pe trimestrul I, anul 2022.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*