Piesa de teatru “Sarmale cu dragoste”, pusă în scenă la Harlequin Mamaia

Afis-Sarmale-cu-dragoste
Afis-Sarmale-cu-dragoste

“Sarmale cu dragoste” este o piesă despre un el şi o ea, mai tomnatici, mai trecuţi de prima tinerete, mai puţin plini de speranţe, în schimb tolbă de diagnostice.

Cei doi se întâlnesc aştepand la medic. Din vorbă în vorbă, din analiză în analiză, descoperă ca au multe în comun. Cardiologul, fumatul, Craciunul şi, mai ales, sarmalele! Din una într-alta, îi descoprim din nou la medic, după zece ani, de data aceasta căsătoriţi şi asteptand la gastroenterologie, fiindcă sarmalele ei combinate cu pofticiosul din el, nu dau bine.

Peste înca zece ani, iată-i pe cei doi din nou la medic. El are Alzheimer şi ea are grija de el. Şi tot asa… Viaţa, ca o continuă aşteptare la medic, sau aşteptarea unui om potrivit, sau aşteptarea unui moment prielnic.

O comedie despre aşteptare, despre raportarea frustrantă la un model de viaţa perfect care impune, desigur, şi un partener pefect.

Din distribuţia piesei fac parte doi dintre cei mai îndrăgiţi şi populari actori ai momentului: Magda Catone şi Nicodim Ungureanu, care îi întruchipează pe Mimi şi Lică, şi împreună devin Mimilică, cel mai hilar cuplu posibil.

Piesa de teatru are loc marţi, 30 mai, de la ora 21.00, la Harlequin Mamaia.

Preţul unui bilet este de 40 lei, iar rezervări se pot face la numărul de telefon 0766 400 181.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*