Petrecere de majorat pentru “Spitalul de Urgență” la Doors Club Constanța

Trupa "Spitalul de Urgență" la Doors Club Constanța
Trupa "Spitalul de Urgență" la Doors Club Constanța

Constănțenii sunt invitați, sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 20:00, la Petrecerea de majorat a “Spitalului de Urgență”!

De 18 ani, Dan Helciug & Spitalul de Urgență au avut grijă să te distrezi la maxim și să cânți alături de ei „Trăiască berea!” sau alte hituri care ridică publicul în picioare.

Rezervă-ți loc la distracție la telefon 0763661622. Prețul biletului (30 de lei) include o bere Guinness sau un cidru Somersby din partea casei. Biletele se pun în vânzare la sediul clubului, în săptămâna evenimentului. Program vânzări bilete: de luni până vineri între orele 12.00 – 22.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*