Petrecere cu spumă la Mamaia. Irina Rimes urcă pe scenă cu hit-ul verii, “Visele”

Petrecere cu spumă la Castel Mamaia
Petrecere cu spumă la Castel Mamaia

Sâmbătă este zi de doliu național, dar asta nu înseamnă că tinerii veniți pe litoral în mini-vacanța de Sfânta Maria nu pot să se distreze la o petrecere inedită, organizată cu o zi înainte.

The Castle of Illusion te invită la “Spuma Party” pe 12 august. Tunurile de apă și spumă sunt pregătite pentru cel puțin 2500 de amatori de petrecere. Dj Otto, DJ Andrei K și DJ Mario vor întreține atmosfera. Și pentru ca seara să fie cu adevărat colorată şi visele să zboare printre voi organizatorii o aduc În exclusivitate la Constanța pe interpreta celui mai cunoscut Hit al verii Irina Rimes.

Accesul la piscină este nelimitat celor care au peste 16 ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*