Peșterenii care au terenuri afectate de secetă pot solicita despăgubiri

Primaria Pestera. FOTO Adrian Boioglu, ctnews.ro
Primaria Pestera. FOTO Adrian Boioglu, ctnews.ro

Primăria comunei Peștera anunță deținătorii de terenuri agricole ce își lucrează individual terenul sau în asociere, că pot să anunțe pierderile suferite din cauza secetei.

Cererile se depun la Compartimentul Agricol al Primăriei și cei care le fac au nevoie de următoarele acte:

– Carte de Identitate a proprietarului terenului agricol
– Titlu de proprietate pentru terenul agricol.

“În astfel de cazuri se face o centralizare și, după evaluarea unei comisii, se dă o Hotărâre de Guvern care alocă sumele necesare pentru despăgubirea celor afectați de secetă”, a explicat primarul Marius-Liviu Petre.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*