Peste un kilogram și jumătate de bijuterii, din aur, fără documente legale, descoperite de polițiștii de frontieră constănțeni

Bijuterii, din aur, fără documente legale, descoperite de polițiștii de frontieră constănțeni. FOTO Garda de Coastă

Polițiștii de frontieră constănțeni au descoperit, în interiorul unui autoturism condus de un cetățean român, peste 1.500 de grame de bijuterii, presupuse a fi din aur, fără documente legale.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic vineri, 24 septembrie, în municipiul Constanța, un autoturism marca BMW despre care existau indicii că ar transporta bunuri provenite din contrabandă.

„Cu ocazia efectuării controlului asupra autoturismului, s-a stabilit că mașina era condusă de o femeie, în vârstă de 34 de ani, cetățean român, iar în interiorul vehiculului a fost descoperită o pungă în care se aflau mai multe cutii de carton, ce conțineau bijuterii confecționate dintr-un metal de culoare galbenă, pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documente justificative. Bunurile menționate, în cantitate totală de 1523,58 grame și estimate la o valoare de 365.000 de lei dacă în urma expertizei se stabilește că sunt din aur, au fost ridicate în vederea continuării verificărilor”, au transmis reprezentanții Gărzii de Coastă.

Totodată, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*