FOTO VIDEO Accident grav în intersecția de la ICIL: o ambulanță a intrat în plin într-un taxi care i-a tăiat calea

O ambulanță a lovit în plin un taxi care i-a tăiat fața

Un grav accident rutier în care a fost implicată o ambulanța ce transporta un pacient și  un taxi s-a produs în intersecția de la ICIL, soldându-se cu patru victime.

O autospecială a Serviciului Județean de Ambulanță se deplasa pe bulevardul I.C. Brătianu spre Spitalul Județean Constanța, transportând un pacient cu insuficienta respiratorie mergea la Spitalul Județean Constanța. La intersecția de la ICIL, ambulanța care se deplasa cu semnalele acustice și luminoase a virat stânga spre bulevardul Al. Lăpușneanu. În același moment, potrivit martorilor, șoferul unui taxi care aștepta la semafor cu direcția spre Gară, a întors în intersecție, chiar în fața ambulanței. Șoferul de pe aceasta nu a mai putut să evite accidentul și a izbit taxiul în partea dreaptă spate, cu partea stânga față a autospecialei.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje ale SAJ, SMURD și descarcerare. Pacientul transportat de ambulanța implicată în accident a fost preluat de un alt echipaj și transportat la spital. Pentru scoaterea pasagerei din taxi a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare.

Potrivit reprezentanților SAJ Constanța, medicul de pe ambulanță a suferit o fractură de coaste, asistenta medicală o fractură a antebrațului, taximetristul un traumatism cranian, iar pasagera din taxi a fost lovită cel mai tare, aceasta fiind găsită în stare de comă.

Lucrătorii Serviciului Rutier au deschis un dosar de cercetare penală pentru a stabili exact cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*