Peste 80 de turiști și angajați ai unui hotel din Eforie, evacuați în urma unui incendiu. O persoană a fost intoxicată cu fum

Peste 80 de turiști și angajați ai unui hotel din Eforie Sud au fost evacuați după ce un incendiu a izbucnit în clădire, în dimineața zilei de marți, 7 septembrie. O persoană a fost intoxicată cu fum, iar 16 au fost evacuate direct de pe acoperișul unității.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, pompierii militari au fost solicitați să intervină, în jurul orei 04.00, pentru a lichida un incendiu izbucnit în Hotelul Mercur din Eforie Sud, o unitate de cazare cu 44 de camere. La locul solicitării au fost alocate patru autospeciale de stingere, două autoscări, o descarcerare, trei echipaje SMURD, două ambulanțe ale Serviciului Județean, în total 40 de pompieri.

„La momentul respectiv în hotel se aflau 79 de turiști și patru angajați ai hotelului, dintre care 47 s-au autoevacuat, iar 36 au fost evacuați de către echipajele de la fața locului. Dintre cele 36 de persoane, 11 adulți, patru copii și un sugar au fost coborâte de pe acoperișul hotelului. O singură persoană a fost intoxicată cu fum, fiind transportată la spital, conștientă, cooperantă”, au transmis reprezentanții ISU Constanța.

Incendiul a fost lichidat la ora 04.58, cauza probabila a producerii acestuia fiind un scurtcircuit la boilerul din camera tehnică a hotelului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*