Peste 65.000 pachete de țigări marcate necorespunzător, în valoare de 1.300.000 de lei, descoperite de polițiștii de frontieră constănțeni

Peste 65.000 pachete de țigări marcate necorespunzător, descoperite de polițiștii de frontieră. FOTO: Garda de Coastă

Polițiștii de frontieră au descoperit, pe raza județului Constanța, într-o autoutilitară și la sediul unei societăți comerciale, 66.396 pachete de țigări, proveniență UE, marcate necorespunzător, care fac obiectul unei infracțiuni.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră au identificat în trafic, miercuri, 05 aprilie, pe raza județului Constanța, o autoutilitară condusă de un cetățean român, în interiorul căreia se aflau 120 de baxuri de țigări, însumând 60.000 de pachete, de proveniență UE, dar marcate necorespunzător.

În continuare, împreună cu lucrători din cadrul ANAF – Direcția Regională Antifraudă 2 Constanța, s-a realizat un control la sediul societății comerciale de unde au fost încărcate țigările, fiind descoperite alte 6.396 de pachete de țigări.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare totală de 1.300.000 de lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Constanța, fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, marcate necorespunzător.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*