Lions Club Constanța organizează spectacolul de caritate „Hrană și pentru suflet”

Lions Club Constanța

Cea de-a XXI-a ediție a evenimentului de caritate „Hrană și pentru suflet” va avea loc duminică, 27 noiembrie, începând cu ora 16.00.

Spectacolul din acest an este dedicat Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități și este organizat de Lions Club Constanța, în parteneriat cu Teatrul de Copii și Tineret „Căluțul de mare” Constanța și Trupa de teatru „Thetis” a Asociației Nevăzătorilor din România – filiala Constanța.

Spectacolul caritabil, care pune în scenă „Micul infern” de Mircea Ștefanescu, va fi găzduit de Teatrul de Copii și Tineret „Căluțul de mare” Constanța (str. Dr. Aristide Karatzali nr. 16), fondurile acumulate cu ocazia acestui eveniment fiind folosite pentru cadourile destinate beneficiarilor acțiunilor desfășurate in luna decembrie (copii, persoane cu dizabilități și bătrâni necăjiți).

Lions Club Constanța este o organizație neguvernamentală, democratică, non-profit, necondiționată politic şi religios. Scopul asociației este pur filantropic şi altruist. Toți membrii clubului activează ca voluntari, nefiind retribuiți. Motto-ul „leilor” din întreaga lume este: „Noi servim” („We Serve”).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*