Peste 65.000 de participanți, în prima zi a festivalului Neversea

Peste 65.000 de participanți în prima zi a festivalului Neversea

Peste 65.000 de fani din România și din străinătate au ajuns la malul Mării Negre în prima zi a ediției aniversare a festivalului Neversea. Cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa s-a transformat în centrul distracției de la malul mării pentru oamenii veniți din România și din străinătate. A cincea ediție a Neversea a reușit să ofere un mix perfect de genuri muzicale, fanii festivalului s-au bucurat de diversitatea muzicală, de mare, de răsărit și de o experiență memorabilă, alături de prieteni.

Lil Uzi Vert a cântat în premieră la Neversea, piese de pe albumul lansat recent

Unul dintre cei așteptați artiști internaționali ai festivalului a fost rapper-ul american Lil Uzi Vert, care a fost primit cu un uriaș entuziasm de fanii Neversea. Cu un show live în care a inclus cele mai cunoscute piese din discografia sa, „XO Tour Lif3”, piesa cu o cifră record de accesări pe Spotify, de peste 1,9 miliarde de ascultări, „Suicide Doors” sau „20 Min”, dar și piese din cel mai nou album, „Pink Tape”, album lansat săptămâna trecută.

Fanii artistului din Statele Unite au fost încântați de sound-ul noului material discografic, în care Lil Uzi Vert combină elemente din rap și rock. Lil Uzi Vert a fost impresionat de fanii festivalului Neversea care i-au oferit un dar neașteptat: un desen cu artwork-ul noului material discografic.

„România ești incredibilă!”, acesta a fost modul în care Lil Uzi Vert a ales să le mulțumească zecilor de mii de fani care au cerut un „Bis”. L-au primit!

Inna a urcat pe scenă cu DJ-ul nr 4 in lume, Alok

Alok, DJ-ul care ocupă locul 4 în clasamentul celor mai mari DJ ai lumii, Top 100 DJ Mag, a fost una dintre premierele oferite de organizatorii Neversea pentru ediția aniversară. Cu un set-up de scenă personalizat, brazilianul a reușit să cucerească publicul cu un DJ Set plin de energie. Aflat pentru prima dată la festivalul de la malul Mării Negre, Alok a pregătit o surpriză fanilor de festival, a invitat-o pe scenă pe INNA, împreună cu care a lansat succesul „It Don’t Matter”. A fost un moment excelent primit de fani, INNA a purtat drapelul național și a cântat alături de aceștia. „Neversea ești minunat, România, te iubesc!”, acestea au fost cuvintele cu care Alok și-a încheiat set-ul de la mainstage.

Australianul Timmy Trumpet a dus distracția de festival la nivelul următor. Cu o combinație de muzică clasică și EDM Big Room, Trumpet și-a lansat, în premieră la Neversea, cel mai nou single „Eternety”.

Timmy Trumpet s-a declarat îndrăgostit de publicul din România, care este unul special, cu o energie frumoasă, care apreciază fiecare moment al festivalului. Alături de DJ-ul care ocupă locul 8 în Top 100 DJ Mag, pe scena principală a festivalului Neversea a fost soția acestuia, Anett și Cosmin, un fan al australianului, despre care Trumpet a spus că este „fratele său din România”.

Headlineri în prima zi a festivalului Neversea, INNA și Grasu XXL au făcut show-uri de 10. Fiecare piesă cântată de unii dintre cei mai iubiți artiști din România a fost dublată de vocile miilor de fani de la mainstage. Minelli, Regard, Partydul Kiss FM, Rareș, Adi Istrate și Erika Isac au completat line-up-ul pe mainstage-ul Neversea.

Scena Balkaniada, una dintre scenele pregătite în premieră pentru ediția aniversară a Neversea, a fost un succes încă din prima zi de festival. Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Viorica și Ioniță & Taraful Clejanilor au reușit să adune la scena Balkaniada fani de toate vârstele, care au cântat și au dansat alături de artiștii preferați. A fost una dintre cele mai frumoase petreceri de la malul Mării Negre.

Artiștii de la The Ark, Daydreaming, Pachanga și Retro au completat line-up-ul pentru prima zi a experienței Neversea

Scena The Ark este locul creat special de organizatorii celui mai mare festival organizat pe o plajă din Europa pentru amatorii de rap, trap, breakbeat și dubstep. ȘATRA B.E.N.Z, FC DNB, Nane, Rava, Amuly, Azteca au fost numele care au entuziasmat fanii Neversea, care au cântat alături de cei mai apreciați artiști.

Emil Rengle a experimentat la Daydreaming, în premieră pentru un festival din România, noul trend în materie de dans la nivel global, Ecstatic Dance.

Scena Daydreaming a fost locul preferat al celor care au vrut să vadă răsăritul alături de DJ-ii preferați: PAAX (Tulum), Themba, Alex Twin, Pablo Pierro, Maya Mar și Vizan.

Experiența latino a fost trăită aseară la scena Pachanga, una dintre noile scene de la Neversea. Profesorii celor mai mari scoli de dans latino din țara i-au învățat pe fani pașii de baza de bachata, salsa, samba, semba sau merengue.

În această seară, Arias va deschide mainstage-ul festivalului, urmată de Ștefania, Spike (Live), Lil Pump, Claptone, MORTEN, Tujamo, iar răsăritul va fi prins la mainstage cu Steve Aoki și un moment așteptat de fani, „Cake Me!”.

Fanii pot intra în festival începând cu ora 16.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*