Peste 5 kg de petarde și artificii confiscate de către polițiști în zona Piața Tomis III din municipiul Constanța

Polițiștii constănțeni au confiscat o cantitate mare de artificii și petarde. FOTO IPJ Constanța

În ultima zi din an, în jurul orei 16.00, polițiștii din cadrul Secției 2 au găsit o cantitate mare de produse pirotehnice vândute la negru.

Acționând în baza planului de acțiune “Sărbători de iarna 2018”, în zona Pieței Tomis III, polițiștii Secției 2 au depistat un bărbat de 42 de ani, care deținea în autoturismul său peste 5,3 kg de materiale pirotehnice pe care le vindea. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute de legea 126/1995-R.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*