Peste 300 de amenzi, date în câteva ore într-o acțiune a polițiștilor rutieri constănțeni

Acțiune desfășurată de polițiștii rutieri. FOTO IPJ Constanța

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului Județean Constanța, împreună cu polițiști rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, au acționat joi, 20 ianuarie, între orele 09.00 – 13.00, pe raza județului Constanța și pe DN 22 (județul Tulcea), pentru prevenirea și combaterea încălcării normelor rutiere, respectiv pentru identificarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză și a celor care efectuează depășiri neregulamentare.

În urma acțiunilor, au fost aplicate 305 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 141.000 de lei.

De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 30 de permise de conducere, dintre care 24 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și trei pentru depășire neregulamentară. Totodată, au fost retrase cinci certificate de înmatriculare.

Exemplu:

Astăzi, 20 ianuarie, polițiștii rutieri au identificat un bărbat, de 54 de ani, care a condus un autoturism pe DN 22 (km. 264), cu 164 km/h, pe un sector de drum cu limita de 100 de km/h.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*