Peste 1600 de prezentări la Unitatea Primiri Urgenţe Constanța şi sute de internări, în minivacanţa de 1 Decembrie

Unitatea Primire Urgențe Constanța FOTO: SCJU Constanta

Activitatea medicala din cadrul SCJU Constanta a decurs fara sincope in timpul minivacantei de 1 Decembrie.

1653 pacienţi au fost înregistraţi de joi dimineaţă,  până astăzi la ora 08.00, la Unitatea Primiri Urgenţe din cadrul SCJU Constanţa iar 303 au fost internaţi, în urma investigaţiilor şi a consulturilor de specialitate.
Cele mai multe urgenţe au fost repartizate pe codul verde ( pacienti cu funcţii vitale stabile dar care necesită investigații și posibil internare ) -1392.
Alţi 147 de pacienţi au fost încadraţi pe codul galben, iar pe codul rosu (camera de resuscitare), au fost 46 de pacienti.
Secţiile cu cele mai multe internări sunt: Pediatria cu 64 de pacienti internati prin serviciul de urgenta, Neurologia cu 36 internari in ultimele 4 zile şi Cardiologia (31).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*