Peste 1500 de protestatari la Constanța. Klaus Iohannis îi susține: “O gaşcă de oameni politici cu probleme penale vrea să schimbe legislaţia din România”

Protest în fața Prefecturii din Constanța
Protest în fața Prefecturii din Constanța. FOTO Arhivă

Constanța este din nou animată de proteste. Peste 1500 de oameni au ieșit în stradă duminică seara. Manifestanții s-au strâns în fața Prefecturii și apoi au plecat în marș pe străzile și bulevardele orașului.

Iată imagini de la protestele de la Constanța.

În București, numărul manifestanților a ajuns la peste 20.000. Oamenii s-au trezit cu un invitat surpriză: președintele Klaus Iohannis.

“Am fost în Piaţa Universităţii, alături de miile de români, ca să-mi arăt indignarea. O gaşcă de oameni politici cu probleme penale vrea să schimbe legislaţia din România, vrea să slăbească statul de drept. Or, aşa ceva nu se poate admite! Este inadmisibil să se schimbe legislaţia şi zeci, sute de politicieni certaţi cu legea să se găsească cu dosarele curate şi să continue fărădelegile. Românii, pe bună dreptate, sunt indignaţi”, a declarat Klaus Iohannis.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*