Peste 15.000 de persoane s-au vaccinat, săptămâna trecută, în municipiul Constanța

Medic de familie din comuna Corbu, trimis în judecată pentru fals informatic și luare de mită în cazul certificatelor de vaccinare anticovid

În centrele de vaccinare amenajate de Primăria Constanța s-au vaccinat împotriva COVID-19, în perioada 25 – 31 octombrie, 15.195 de persoane.

Astfel, potrivit datelor prezentate de autorități, 103.70 de persoane au fost imunizate cu serul Pfizer, 617 cu Moderna, 13 cu AstraZeneca și 4.195 cu Johnson&Johnson. Tot săptămâna trecută, 69 de persoane nedeplasabile din municipiul Constanța au beneficiat de sprijinul echipei mobile.

În continuare, cei care doresc să se vaccineze o pot face la următoarele centre:

  • Centrul de vaccinare din incinta Pavilionului Expozițional, deschis zilnic, în intervalul orar 08.00 –  20.00;
  • Centrul de vaccinare din incinta City Park Mall, deschis până pe 30 noiembrie, în intervalul orar 10.00 – 20.00;
  • Centrul de vaccinare din incinta Spitalului Clinic de Boli Infecțioase, deschis zilnic, în intervalul orar 13.00 – 20.00.

Persoanele care doresc să se imunizeze sunt rugate să se prezinte la centrele de vaccinare cu cel puțin 30 de minute înainte de terminarea programului, pentru ca actul medical să se desfășoare în cele mai bune condiții.

În paralel, echipa mobilă acționează în teritoriu pentru vaccinarea persoanelor instituționalizate și a persoanelor netransportabile. Pentru solicitarea vaccinării la domiciliu, cei interesați pot apela numărul de telefon 0341/180113.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*