Peste 1200 de pacienți au ajuns în Urgența Spitalului Județean Constanța din ajunul Crăciunului și până pe 26 decembrie

UPU - Unitatea Primire Urgență Spitalul clinic Judetean de Urgentă Sf. Ap. Andrei Constanta. FOTO Cătălin Schipor

1214 pacienți au fost înregistrați la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Clinic Județean Constanța în zilele de 24, 25 și 26 decembrie. Dintre aceștia, 835 au fost adulți și 379 copii.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean Constanța, cele mai multe cazuri au fost redirecționate către:

  • 994 – cod verde (non urgențe);
  • 116 – cod galben
  • 27 – cod roșu

În urma investigațiilor de specialitate, în toate cele trei zile de referință, 325 persoane au avut nevoie de spitalizare. Cea mai aglomerata zi a fost 26 decembrie, cu 465 pacienți în 24 de ore.

În prima zi de Crăciun, în maternitatea Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța s-au născut 12 copii, șase băieți și șase fete, iar pe 26 decembrie au fost aduși pe lume 9 băieți și 6 fete.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*