Peste 100 de sportivi se reunesc zilele acestea la Mangalia pentru a câștiga Cupa Litoral la box

Peste 100 de sportivi se reunesc zilele acestea la Mangalia pentru a câștiga Cupa Litoral la box. FOTO cu rol ilustrativ; sursa. Facebook

Municipiul Mangalia va fi, timp de trei zile, gazda primei ediții a evenimentului pugilistic „Cupa Litoral Mangalia”. La competiție și-au anunțat participarea peste 100 de sportivi, de la mai multe cluburi de profil din țară.

„Cupa Litoral Mangalia” se va desfășura în perioada 15 – 17 iunie, pe ringul amenajat în aer liber, în fața Casei de Cultură din Mangalia, unde vor boxa sportivi atât de la categoriile cadeți și juniori, cât și de la tineret și seniori, mixt.

Deschiderea oficială va avea loc joi, 15 iunie, începând cu ora 16.30, invitat de onoare fiind multiplul campion mondial Francisc Vaștag. În aceeași zi, de la orele 17.00, vor fi semifinalele de box la categoriile cadeți, juniori și tineret, finala disputându-se vineri, 16 iunie, de la orele 17.00. Finala la seniori va avea loc sâmbătă, 17 iunie, de la aceeași oră, cu patru meciuri spectaculoase între seniorii diferitelor cluburi din țară și opt meciuri între senioare.

La eveniment, vor participa cluburi de box, precum: CSM Târgoviște, CS Medgidia, CS Spuma Box București, CSM Brăila, CS Box Artrom Slatina, CS Farul Constanța, AS Tora Kempo, AC Box Litoral Mangalia, CS Alexandria, FC 1 Decembrie, CS Năvodari, CS Rapid București, CSM Buzău, ASC Iorgu București, CS-X-Trem-Fighters București, ACS Power Box Iași, CS Alex Box București.

Organizatorii, Asociația „Club de Box Litoral Mangalia”, Consiliul Județean Constanța și Primăria Mangalia, sub patronajul Federației Române de Box, promit o manifestare sportivă care să pună în valoare aptitudinile și tehnicile fiecărui sportiv și club în parte, spre încântarea susținătorilor acestui sport.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*