Peste 100 de kilograme de pește au fost descoperite de polițiștii de frontieră în portbagajul unui autoturism

Pește confiscat de polițiștii de frontieră. FOTO Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în urma valorificării unei informații, au descoperit  într-un autoturism cantitatea de 103 kg de pește proaspăt, pentru care nu au putut fi prezentate documente justificative.

În data 03.02.2024, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa au efectuat controlul asupra unui autoturism, în care se aflau două persoane, pe raza localității Lumina, ocazie cu care au descoperit în portbagaj cantitatea de 103 kg de pește proaspăt, specia caras, crap, șalău și știucă, pentru care existau documente justificative.

Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, iar autoturismul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de “deținerea şi transportul de pește, fără documente legale”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*