Peste 100 de amenzi au fost aplicate, săptămâna trecută, de jandarmii constănțeni. Valoarea sancțiunilor a depășit 30.000 de lei

Peste 100 de amenzi au fost aplicate, săptămâna trecută, de jandarmii constănțeni. FOTO IJJ Constanța

Peste 130 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța au fost zilnic la datorie, în perioada 31 august – 06 septembrie, acționând în cooperare cu polițiștii constănțeni, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională.

Astfel, potrivit IJJ Constanța, pe timpul misiunilor executate în cursul săptămânii trecute au fost aplicate 105 sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 30.000 de lei. Principalele  abateri sancționate au vizat desfășurarea de activități comerciale fără îndeplinirea condițiilor legale, adresarea de injurii și amenințări cu acte de violență, tulburarea liniștii publice, consum de alcool în locuri publice, apelarea în mod repetat la mila publicului de către o persoană aptă de muncă, pătrunderea cu încălcarea normelor legale de acces în sediul unei instituții publice, nerespectarea măsurilor dispuse de autorități pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov-2, intrarea cu autoturismul pe plajă.

„Reamintim tuturor cetățenilor faptul că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență – 112 sau pot sesiza cel mai apropiat echipaj de jandarmerie, atunci când situația o impune!, au transmis reprezentanții IJJ Constanța.

Săptămâna trecută au mai fost executate 35 misiuni pentru punerea în aplicare a unor mandate de aducere emise de către instanțe sau parchete și două misiuni în sprijinul executorilor judecătorești.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*