Peste 1.000 de tone de deșeuri, strânse de echipele Polaris în Constanța în cadrul campaniei „Curățăm România!”

Peste 1.000 de tone de deșeuri, strânse în cadrul campaniei „Curățăm România!”. FOTO Primăria Constanța

Peste 1.000 de tone de deșeuri au fost strânse de echipele municipalității și ale firmei de salubrizare, Polaris M Holding, în Constanța, în cadrul campaniei „Curățăm România!”.

Peste 200 de oameni și zeci de autospeciale au acționat până acum în zonele sensibile ale orașului, acolo unde nepăsarea și lipsa de responsabilitate a unora dintre noi au făcut ca terenurile virane să devină adevărate focare de infecție.

Echipele Primăriei Constanța și ale firmei de salubrizare au igienizat terenurile situate în Palazu Mare, Viorelelor, Pescărie, taluz Poarta 6, Madrid/ Amsterdam, Interioară, Șoseaua Mangaliei sau 1 Mai Vechi.

„Lupta autorităților continuă, pentru că, din păcate, o parte dintre noi suntem încă departe de a conștientiza importanța respectării normelor de mediu și transformăm domeniul public în coș de gunoi”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

De asemenea, continuă și campania care se desfășoară la nivel național sub sloganul „Vrem o țară fără deșeuri abandonate!”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*