Persoană lovită de tren între stațiile Murfatlar și Dorobanțu. Traficul este restricționat pe un fir de circulație

Cale ferată. FOTO Pixabay.com

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar pe magistrala București – Constanța se desfășoară la această oră doar pe firul I între stațiile Murfatlar și Dorobanțu, firul II fiind închis temporar după ce o persoană a fost accidentată mortal de trenul IR 1582.

Potrivit CFR, în jurul orei 08:36, mecanicul trenului IR 1582 a anunțat că a accidentat o persoană surprinsă pe linia de cale ferată între stațiile Murfatlar și Dorobanțu, pe firul II. Trenul IR 1582, care circulă în relația Constanța – București Nord,va staționa în zona accidentului până la finalizarea cercetărilor desfășurate de către organele abilitate.

De asemenea, în intervalul orar necesar desfășurării cercetărilor la locul accidentului toate celelalte trenuri care circulă pe magistrala București – Constanța și retur vor avea graficul trasat între stațiile Murfatlar și Dorobanțu doar pe firul I.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*