Pericolele din preajma școlilor: un individ fără casă a înjunghiat un bărbat care sărise în apărarea unor copii

Masina de politie cu girofar în trafic. FOTO Catalin Schipor

Vecinătatea unităților școlare continuă să fie periculoase, aici aciuându-se tot felul de persoane fără casă, stârpirea acestora rămânând în urmă. Pe perioada vacanțelor, curțile școlilor sunt frecventate în continuare de copii, aceștia fiind „dependenți“ de terenurile de sport, singurele accesibile.

În seara de 28 iunie a.c., în jurul orei 21.oo, un astfel de individ care își făcea veacul în zona Școlii 29 din Tomis Nord s-a luat de un grup de copii. Un localnic din zonă, un bărbat de 45 de ani, a intervenit pentru a le lua apărarea, moment în care, a fost înjunghiat cu un obiect ascuțit de către boschetar. Victima a sunat la 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj al Ambulanței și unu al Secției 2 Poliție. Bărbatul înjunghiat a fost transportat la Spitalul Județean Constanța unde  afost internat pentru a primi îngrijiri medicale, iar agresorul,  A.R., în vârstă de 31 de ani, a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Constanța. Polițiștii constănțeni continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*