Percheziții la un individ care a convins o minoră în vârstă de zece ani din Constanța să îi trimită poze compromițătoare

Polițiștii din trupele speciale, în alertă. FOTO CTnews.ro

Polițiștii specializați în combaterea criminalității informatice și procurorii D.I.I.C.O.T. din Constanța au depistat un bărbat bănuit că ar fi șantajat o minoră pentru a obține de la aceasta imagini compromițătoare.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Informatice din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au efectuat o percheziție, în județul Brașov, la domiciliul unei persoane bănuite de pornografie infantilă și șantaj.

Din cercetări a reieșit faptul că persoana în cauză, un bărbat, de 20 de ani, din județul Brașov, ar fi determinat o minoră, de 10 ani, din județul Constanța, să îi transmită fotografii cu aceasta în ipostaze compromițătoare.

Ulterior, ar fi constrâns-o pe minoră să îi mai trimită și alte imagini compromițătoare cu aceasta, prin șantajare cu postarea imaginilor inițiale pe o rețea de socializare.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au ridicat două telefoane mobile în vederea continuării cercetărilor.

În urma audierilor, procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de acesta, iar ulterior, Tribunalul Constanța a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*