Percheziții la trei indivizi care au prădat Primăria și Școala Generală din Istria

Masina de politie in trafic. FOTO Catalin Schipor

În cursul anului trecut, polițiștilor le-au fost sesizat mai multe fapte de furt de pe raza localității Istria. Două dintre aceste fapte au fost comise la o clădire a Primăriei și la Școala Generală nr.1.

Potrivit polițiștilor constănțeni, în perioada 13 august-23 octombrie 2017,  persoane necunoscute au sustras mai multe produse electronice din două imobile, din localitatea Istria, județul Constanța. Este vorba de o anexă a Primăriei Istria și Școala Generală nr. 1 de unde, din biroul directoarei și din cabinetul de informatică au furat mai multe electronice. În urma cercetărilor, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Istria au identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani, bănuiți de comiterea faptelor. La locuințele acestora au fost efectuate percheziții, în urma acestora reușindu-se recuperarea prejudiciului, în valoare de 23.500 de lei,în proporție de 70%.

Cei trei s-au ales cu dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*