Percheziții într-un dosar penal privind infracțiuni de mediu. Reprezentanții unor firme au îngropat deșeuri pe două terenuri din Constanța

Percheziții într-un dosar penal privind infracțiuni de mediu. FOTO Poliția Română

Cinci percheziții au loc într-un dosar penal privind infracțiuni de mediu după ce reprezentanții unor firme au îngropat deșeuri pe două terenuri din Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, în cadrul acțiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratului General al Poliției Române, astăzi, 30 mai, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu, sub supravegherea procurorului învestit din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, efectuează cinci percheziții domiciliare, în județele Constanța și Vrancea, într-un dosar penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii de îngroparea deșeurilor.

„Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în perioada iulie-august 2023, reprezentanții mai multor societăți comerciale ar fi transportat, depozitat și îngropat deșeuri pe două terenuri din municipiul Constanța.

Cercetările în acest caz sunt continuate, sub supravegherea procurorului învestit din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.

La activități participă și specialiști din cadrul Gărzii de Mediu Constanța precum și polițiști locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța” – IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*