Percheziții în municipiul Constanța, într-un dosar penal de înșelăciune și fals în declarații. Prejudiciul depășește 250.000 de lei

Percheziții. FOTO IPJ Constanța

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economico – Financiare, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, efectuează în această dimineață, două percheziții domiciliare la locuințele a două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals în declarații.

Perchezițiile au loc în municipiul Constanța.

“Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în perioada 2022 – 2023, cele două persoane ar fi indus în eroare cinci persoane vătămate în urma achiziționării unor imobile.

Astfel, ar fi încasat de la acestea diferite sume de bani, cu titlu de avans, în vederea achiziționării imobilelor respective.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 255.000 de lei” – IPJ Constanța.

La percheziții participă și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*