Percheziții în Mihail Kogălniceanu și Nicolae Bălcescu într-un dosar de furt de kerosen

Percheziții în Mihail Kogălniceanu și Nicolae Bălcescu într-un dosar de furt de kerosen. FOTO Poliția Română

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat șapte percheziții domiciliare, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Trei bărbați sunt cercetați.

Potrivit IPJ constanța, urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, în cursul zilei de luni, 10 aprilie, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au depistat în flagrant delict un bărbat, în zona unui han de pe DJ 228, în apropierea localității Ovidiu, în timp ce sustrăgea din cisterna unui autocamion aproximativ 300 de litri de combustibil petrolier (kerosen), pe care i-a vândut altor două persoane contra sumei de 700 de lei.

În aceeași zi, polițiștii au pus în executare șapte mandate de percheziție domiciliară pe raza localităților Mihail Kogălniceanu și Nicolae Bălcescu din județul Constanța. În urma descinderilor, au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, 170 de litri de kerosen, 23 de țevi din aluminiu și 40 de panouri pentru construcții, valoarea totală a bunurilor fiind de 4.600 de lei.

Percheziții într-un dosar de furt de kerosen. FOTO Poliția Română

Persoana în cauză este cercetată pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, în timp ce ceilalți doi bărbați sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Acțiunea a beneficiat de suportul tehnic al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*