FOTO VIDEO De la o priză defectă a luat foc un apartament

Pompierii au intervenit la stingerea unui incendiu izbucnit intr-un bloc de pe strada Fagetului in Constanta. FOTO ISU Dobrogea

Luni în jurul orei 11.00, pompierii au fost solicitați să intervină în Constanța, la un apartament situat într-un bloc de pe strada Făgetului din care ieșea un fum dens. Vecinii au sunat la 112, dar au anunțat-o și pe proprietară. Aceasta a reușit să ajungă acasă chiar la scurt timp după pompieri a astfel a evitat să îi fie spartă și ușa.

Pompierii au localizat incendiul în bucătărie și au reușit în scurt timp să îl stingă. În urma verificărilor s-a stabilit că focul a ponit de la o priză stricată, fiind afectate de foc un dulap și un cuptor cu microunde.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*