DRDP Constanța a început lucrările de refacere a două poduri situate pe drumul național DN 22

Au început lucrările de refacere a două poduri situate pe drumul național DN 22. FOTO: DRDP Constanța

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Constanța a demarat lucrările de refacere a podurilor situate pe drumul național DN 22, la km 212+045 și km 212+495.

Prin urmare, circulația rutieră și pietonală a fost închisă pe ambele sensuri pe podurile menționate.

Pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mică de 3,5 tone, cu excepția utilajelor de deszăpezire, circulația va fi deviată astfel:

  • pe sensul de mers Tulcea – Constanța: în orașul Babadag, DN 22 – strada Stejarului – strada Gării – strada Ciucurovei – DN 22;
  • pe sensul de mers Constanța – Tulcea: DN 22 – strada Ciucurovei – strada Gării – strada Stejarului – DN 22.

Pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, circulația va fi deviată astfel:

  • pe sensul de mers Tulcea – Constanța, circulația va fi deviată pe DN 22A (ruta Cataloi – Nalbant – Nicolae Bălcescu – Ciucurova) și pe DN 22D (ruta Ciucurova – Slava Rusă – Caugagia ) – DN 22;
  • pe sensul de mers Constanța – Tulcea, circulația va fi deviată pe DN 22D (ruta Caugagia – Slava Rusă – Ciucurova) și pe DN 22A (ruta Nicolae Bălcescu – Nalbant – Cataloi) – DN 22.

Lucrările la cele două poduri ar urma să fie finalizate în lunile aprilie, respectiv, mai 2023.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*