FOTO VIDEO Pensiune din Mangalia, distrusă complet într-un incendiu

Pensiune din Mangalia distrusă într-un incendiu. FOTO ISU Dobrogea
Pensiune din Mangalia distrusă într-un incendiu. FOTO ISU Dobrogea

O pensiune din Mangalia a fost cuprinsă de flăcări în cursul nopții de duminică spre luni, pentru stingerea focului intervenind zeci de pompierii timp de aproximativ opt ore. Nu s-au înregistrat victime, dar pensiunea a fost distrusă complet.

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină în cursul nopții trecute pentru a lichida un incendiu ce izbucnise la o clădire aflată în apropierea Hergheliei din Mangalia. Au intervenit în total 21 de pompieri, cu cinci autospeciale de stingere, din cadrul a mai multor subunități de intervenție, și un echipaj SMURD.

„La sosirea colegilor la fata locului, incendiul se manifesta generalizat la întreaga pensiune. Incendiul a fost stins în limitele găsite, fără a se propaga la alte împrejurimi. A ars întreaga pensiune, aproximativ 500 de metri pătați. Din fericire, nu s-au înregistrat victime”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, Anamaria Stoica.

Focul a fost stins de pompieri după aproximativ opt ore, cauza probabilă a izbucnirii acestuia fiind în curs de stabilire.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*