FOTO VIDEO Pensiune din Mangalia, distrusă complet într-un incendiu

Pensiune din Mangalia distrusă într-un incendiu. FOTO ISU Dobrogea
Pensiune din Mangalia distrusă într-un incendiu. FOTO ISU Dobrogea

O pensiune din Mangalia a fost cuprinsă de flăcări în cursul nopții de duminică spre luni, pentru stingerea focului intervenind zeci de pompierii timp de aproximativ opt ore. Nu s-au înregistrat victime, dar pensiunea a fost distrusă complet.

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină în cursul nopții trecute pentru a lichida un incendiu ce izbucnise la o clădire aflată în apropierea Hergheliei din Mangalia. Au intervenit în total 21 de pompieri, cu cinci autospeciale de stingere, din cadrul a mai multor subunități de intervenție, și un echipaj SMURD.

„La sosirea colegilor la fata locului, incendiul se manifesta generalizat la întreaga pensiune. Incendiul a fost stins în limitele găsite, fără a se propaga la alte împrejurimi. A ars întreaga pensiune, aproximativ 500 de metri pătați. Din fericire, nu s-au înregistrat victime”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, Anamaria Stoica.

Focul a fost stins de pompieri după aproximativ opt ore, cauza probabilă a izbucnirii acestuia fiind în curs de stabilire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*