Pensionarii și persoanele cu venituri mici, invitate la teste medicale gratuite de Asociația prezidată de Vergil Chițac

Vergil Chițac. FOTO Arhiva proprie
Vergil Chițac. FOTO Arhiva proprie

Două asociații din Constanța și un spital privat de oftalmologie organizează o campanie pentru pensionari și persoanele cu venituri mici. Este vorba despre Asociaţia Civică “Pentru Constanţa” al cărei conducător este liderul PNL Constanța, Vergil Chițac, Asociaţia “Sofya Tomitana” şi Mrini Eye Hospital.

Pe 7 și 8 Aprilie, în cadrul campaniei “Sănătatea ochiului”, 100 de pensionari vor avea parte de consulturi oftalmologice pentru depistarea glaucomului. Un astfel de consult costă, în mod normal, 400 lei, dar norocoșii pensionari vor primi totul gratis și, dacă există suspiciuni, vor fi îndrumați spre investigații suplimentare și tratament.

Mrini Eye Hospital desfăşoară anual în luna martie, seminarii dedicate glaucomului unde toţi cei interesaţi pot afla informaţii cu privire la importanţa depistării la timp a acestei afecţiuni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*