Pensionarii din Medgidia, sărbătoriți de administrația locală. Primarul Valentin Vrabie: “Este o dovadă de respect”

Seniorii Medgidiei, premiați de primarul Valentin Vrabie. FOTO CTnews.ro

Primăria Medgidia are în vedere și pensionarii din localitate. Astfel, în perioada 29 septembrie – 05 octombrie 2019 s-a desfășurat ediția a IV-a a evenimentului ,,Zilele Pensionarului”. Pe parcursul acestei săptămâni, seniorii din Medgidia au participat la o serie de manifestări menite să aducă bună dispoziție și zâmbete pe chipurile lor.

Inaugurarea Clubului Pensionarilor din zona Nord a deschis ediția din acest an.

Prezent la eveniment, primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie a precizat că va fi în continuare alături de seniorii orașului: ,,Felul în care îi tratăm pe bătrâni este o dovadă de respect, și respectându-i pe aceștia ne respectăm pe noi înșine. Era nevoie ca și în zona de nord să fie un sediu, și vom face tot posibilul pentru a deschide un club al pensionarilor și în zona de est a orașului”, a mai spus edilul.

Organizatorii au pregătit pentru pensionari concursuri de pescuit, de șah și de table, precum și un cros destinat bunicilor, toți participanții fiind răsplătiți cu aplauze și diplome. În cadrul unei festivități organizate la Clubul Pensionarilor, foști sportivi și personalități marcante ale comunității locale au fost premiate cu diplome de excelență.

Săptămâna dedicată vârstnicilor se va încheia sâmbătă, 05 octombrie 2019 cu un atelier de documentare la Muzeul de Artă Constanța, organizat pentru grupa de seniori din cadrul Cercului de Pictură al Casei de Cultură ,,I. N.Roman”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*