Pe Neversea Beach, vara aduce și amintirea copilăriei: Nostalgia Retro/Disco/Future

Pe Neversea Beach, vara aduce și amintirea copilăriei: Nostalgia Retro/Disco/Future

Pe 15, 16 și 17 iulie, Nostalgia Retro/Disco/Future aduce pe Neversea Beach melodiile copilăriei și emoțiile pline de culoare.

„Joi, vineri și sâmbătă, ne bucurăm de soare, pentru că Nostalgia Retro/Disco/Future vine la mare! Și ce mare distracție va fi! Plaja va fi luată cu asalt de muzica anilor în care eram (mai) tineri și de energia colorată care definește acea perioadă”, spun organizatorii evenimentului.

La eveniment se poate intra exclusiv în baza biletului, respectând normele de vaccinare/testare.

„Zona de bar și terasă vor fi cuprinse în cadrul petrecerii, așadar, dacă plănuiai să ne faci o vizită, asigură-te că ai bilet și hai să visăm ca-n vremurile bune”, au mai transmis sursele citate.

Program special toată vara, pe Neversea Beach, adaptat la condițiile de organizare

Toată vara, pe plaja Neversea va fi un program special cu artiști români și internaționali, adaptat la condițiile de organizare conform legislației actuale. Serile de joi sunt gazda concertelor live pe plajă, cu trupe românești, iar serile de weekend aduc atmosfera de festival, cu 4 concepte de petreceri și stiluri de muzică diferite: Dreamscape (beaturi electronice, exotice și dinamice), Hypnotics (beaturi comerciale, cu arome de house, trance și EDM), Nostalgia (Retro/Disco/Future) și Fantasia (beaturi electronice, latino, dinamice).

În acest weekend, între 15 și 17 iulie, fanii sunt așteptați la Nostalgia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*