Pe DN 3, între Ostrov și Murfatlar, se circula cu restricție de 7,5 t

Iarna s-a întors în județul Constanța.

În această dimineață, circulația rutieră a fost redeschisă pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone pe DN 3 între km 128+500 și km 222+960, Ostrov – Cobadin, județul Constanța.

Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța, pe întreg sectorul de drum dintre Ostrov și Murfatlar (km 128+500 – km 242+000) circulația este permisă doar autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone.

Reamintim că din cauza viscolului puternic ce a redus vizibilitatea spre zero, circulația a fost închisă pentru toate categoriile de autovehicule DN3 între km 128+500 și km 222+960, Ostrov – Cobadin, județul Constanța.

Autoritățile fac apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*