Pavilionul de echitație de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii se deschide astăzi oficial

Echitație la CMSN. FOTO Dorian Hapurnea
Echitație la CMSN. FOTO Dorian Hapurnea

Zilele cu temperaturile primăvăratice pot fi petrecute mai bine în natură, iar Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța îți oferă începând de astăzi, 16 Aprilie, o ocazie în plus.

Pavilionul de echitație este inaugurat la ora 12.00. Nici nu se putea ca deschiderea oficială să vină într-o zi mai frumoasă. La Constanța se anunță 23 grade Celsius. Lecțiile de călărie pentru începători sau avansați sunt incluse în program.

Constănțenii, dar și turiștii care nu au timp să meargă pe 16 Aprilie la Complexul Muzeal o pot face de acum înainte tot timpul anului. Pavilionul va rămâne deschis chiar și iarna, atunci când va fi acoperit și închis.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*