Patru răniți în urma unui accident rutier petrecut între un microbuz și un autobuz în zona Gării Mangalia

Patru răniți în urma unui accident rutier petrecut între un microbuz și un autobuz în zona Gării Mangalia

Patru persoane au ajuns la spital în dimineața zilei de miercuri, 26 ianuarie, în urma unui accident rutier petrecut în zona Gării Mangalia, în care au fost implicate un autobuz și un microbuz de călători.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului au fost trimise o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare, două echipaje SMURD, ATPVM Port, dar și patru autospeciale ale Serviciului de Ambulanță Județean.

În microbuz erau șapte persoane – șoferul și șase pasageri, iar în autobuz doar conducătorul auto. Ulterior, patru persoane au fost transportate la Spitalul Mangalia, conștiente, cooperante.

„Este vorba despre două femei, cu traumatisme de membru superior, o altă femeie, cu traumatism cranian, și a patra victimă, un bărbat, tot cu traumatism de membru superior. Cele patru victime, stabile, cooperante au fost transportate la Spitalul din Mangalia“, a precizat purtătorul de cuvânt al SAJ Constanța, dr. Claudia Tatarici.

Polițiștii constănțeni cercetează accidentul pentru a stabili condițiile în care a avut loc și cine se face viovat de producerea lui.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*