Patru noi cazuri de coronavirus confirmate la Constanța. Unul este senatorul Vergil Chițac

Izoleta cu care sunt transportate persoanele suspectate de coronavirus. FOTO Cătălin Schipor

Patru noi cazuri de coronavirus au fost confirmate vineri, 13 martie, fiind vorba de trei bărbați și o femeie. Unul dintre cei confirmați este senatorul Vergil Chițac.

Patru noi cazuri de coronavirus au fost confirmate la Constanța. Este vorba despre trei bărbați, în vârstă de 57, 51 respectiv 34 ani și o femeie în vârstă de 56 de ani, soția bărbatului de 57 de ani.

Bărbatul în vârstă de 34 de ani nu a intrat în contact cu celelalte persoane confirmate.

Toți cei 4 sunt în autoizolare acasă și vor fi transportați la Spitalul de Boli Infecțioase.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat că unul dintre cei confirmați cu coronavirus este senatorul Vergil Chițac.

UPDATE: Vergil Chițac a confirmat infectarea cu COVID-19 pe Facebook.

“Din păcate, starea de rău pe care am acuzat-o în ultimele zile s-a dovedit a fi cauzată de Coronavirus COVID-19. Voi urma întocmai procedurile Direcției de Sănătate Publică și am încredere că totul se va rezolva cu bine. Sunt extrem de mâhnit că eu, soția mea și atâția alți oameni din România și din lume trecem prin astfel de momente. E o încercare pentru toată planeta.

Mă impresionează mesajele și încurajările care nu se mai opresc. Vă mulțumesc și vă doresc din suflet să fiți sănătoși și să aveți mare grijă de voi, pentru că boala poate lovi când nu te aștepți”, a scris Vergil Chițac. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. A fost deschis dosar penal în cazul senatorului Chițac pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor | Constanța NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*