Patru noi cazuri de coronavirus, confirmate cu varianta Delta pe raza județului Constanța

COVID - 19 în județul Constanța. FOTO Pixabay

Patru persoane din județul Constanța au fost depistate pozitiv cu noua tulpină Delta a virusului SARS-CoV-2, dar niciuna dintre ele nu a necesitat internarea într-o unitate sanitară.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică a județului Constanța, patru pacienți din județul Constanța au fost depistați pozitiv cu noua tulpină Delta a virusului SARS-CoV-2, este vorba despre trei femei, de 60 de ani, 51 de ani și 14 ani, și un bărbat de 40 de ani.

„O singură persoană dintre cele patru este vaccinată. Niciuna nu are istoric de călătorie în străinătate”, au precizat reprezentanții DSP Constanța.

Aceștia au mai precizat că niciuna din cele patru persoane nu a necesitat internarea în spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*