Patru bărbați au fost arestați preventiv pentru trafic de droguri

Droguri găsite de polițiști. FOTO IPJ Constanța

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională a 4 persoane, cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

“Astfel, două persoane au fost prinse în flagrant delict, în timp ce ar fi deținut, într-un autoturism staționat într-o parcare subterană a unui centru comercial, din municipiul Constanța, aproximativ 980 de grame 4-CMC, 220 de grame 2-MMC și 40 de grame de canabis, în scopul comercializării.

De asemenea, din actele de urmărire penală efectuate  a rezultat că, în perioada octombrie 2023 – martie 2024, celelalte două persoane ar fi deținut, intermediat și vândut direct, droguri de risc, mare risc și substanțe psihoactive (canabis, 3-CMC, 4-CMC și 2 MMC) către consumatori, din județul Constanța, pentru sume între 200 și 2.500 lei” – IPJ Constanța.

Au fost puse în aplicare 8 mandate de percheziție domiciliară și 4 mandate de aducere, fiind descoperiți și ridicați aproximativ 24.000 de lei, 310 lire, precum și alte mijloace de probă.

La datele de 26 și 27 martie 2024, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea a 4 persoane, pentru 24 de ore.

Astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanța, cu propunerea de arestare preventivă a celor 4 persoane, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*