Partidul Mișcarea Populară și-a ales candidatul pentru Primăria Poarta Albă. Fostul director al penitenciarului, Viorel Ailincăi, a intrat în lupta electorală

Candidatul PMP pentru primăria Poarta Albă, Victor Ailincăi și președintele PMP, Claudiu Palaz. FOTO PMP

Partidul Mișcarea Populară Constanța a început campania pentru desemnarea candidaților la alegerile locale din acest an.

PMP Constanța s-a întărit astăzi cu o nouă structură organizatorică în comuna Poarta Albă, președinte interimar și candidat pentru funcția de primar fiind desemnat Viorel Ailincăi, fostul director al Penitenciarului Spital Poarta Albă.

Împreună cu acesta, au aderat la PMP un număr de 110 locuitori din comună.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*